חיפוש באתר

כיצד "VC" למחוק את הדף דרך הטלפון? טיפים, אבני דרך

עד לאחרונה, כדי למחוק לצמיתותדף "VC" היה צריך להגיש בקשה תמיכה טכנית עם אינדיקציה של סיבה או לבצע פעולה בניגוד למדיניות "VKontakte". השיטה השנייה גורמת לחסימת הפרופיל ולמחיקתו. אבל זה לא הדרך הטובה ביותר לצאת מהמצב. לכן, מנהלים בגרסה המעודכנת של "VC" עדיין הוסיפו את האפשרות למחיקת הדף.

כיצד למחוק דף באמצעות הטלפון - -

סיבות

ישנן סיבות רבות מדוע הם חסומיםניהול הדף והציבור, והמשתמשים נמחקים גם פרופילים. ב "VC" למחוק את הדף דרך הטלפון לא קשה. דבר נוסף הוא אם הוא נחסם על ידי הממשל. הסיבות הרשמיות לחסימה הן חשדות לפריצת חשבונות של אחרים, הפרה של כללי האתר. אם המשתמש עשה זאת במכוון, הפרופיל שלו יינעל לצמיתות (ללא הזכות לשחזר). הסיבות העיקריות להסרה הן:

  • התפלגות ספאם.
  • הונאה של משתמשים (קולות מרמים, הצעות להוסיף אלף מנויים לקבוצה או הורדת תוכניות עבור דפי פריצה).
  • הפרות מכוונות אחרות המפריעות לפעולה הרגילה של האתר.

אם העבירות אינן חמורות מאוד, אזיש לממשלה את הזכות לחסום את הדף באופן זמני, אך לאחר מכן להחזיר את גישת המשתמש אליו. ב "VK", מחיקת דף באמצעות הטלפון לא קשה יותר מאשר מחשב נייד, מחשב או מחשב לוח, אם המשתמש עושה זאת באמצעות יישום סלולרי מיוחד.

כיצד למחוק לצמיתות דף ב - VK

תמיכת לקוחות

יש שירות ברשת החברתית "VKontakte"תמיכה שעוסקת בנושאי האתר. זה לא טכני. זוהי קבוצה של אנשים המגיבים לבקשות המשתמשים ולפתור בעיות של הרשת החברתית. לאנשים רבים יש שאלה טבעית: איך למחוק את הדף הישן ב "VK"? מהחשבון החדש, עבור אל דף הפרופיל הישן, פתח את העמודה "הירשם", תופיע רשימה, בחר בפריט "דוח דף" ובחלון "תלונה של המשתמש". בחר "שיבוט של הדף שלי" ולחץ על "שלח". ניתן גם למחוק את הדף הישן באמצעות התמיכה.

האם ניתן למחוק דף ב- VK?

מחיקת חשבון

רוב המשתמשים ברשת החברתית הפופולרית,נמאס להם, הם רוצים לדעת אם ניתן למחוק את הדף ב "VK". כן, היום זה די פשוט. כדי להיפטר מהפרופיל, בחר את הקטע בתפריט "ההגדרות שלי". יופיע דף מחיקה, שבו המשתמש ימצא מספר תבניות (תבניות). בעזרתם, עליך לספק את ניהול האתר עם הסיבה מדוע הם החליטו למחוק את הפרופיל של הרשת החברתית. לכל אחד מהם יש טקסט משלו, שתוכנו משקף את הסיבה לכך שאיננו רוצה להישאר בווקונטקטה. לפני שאתה מוחק לחלוטין פרופיל, לשים סימן "לספר לחברים" בתיבה המתאימה, אם אתה רוצה.

ציבורי

כיצד למחוק דף ב "VC" באמצעות iPhone? אם משתמש מתחבר לפרופיל שלו מחכם חכם, עליו להתקין את היישום. זה מאפשר לך להשתמש במהירות את כל הפונקציות של הרשת החברתית. מחיקת קהילה, קבוצה, דף ציבורי ב "VKontakte" הוא בלתי אפשרי. אם בכל זאת יש צורך כזה, מחק את כל הפרסומים, הטקסט, התמונות, כמו גם המשתתפים בכרטיסייה "ניהול הקהילה". אם זוהי קבוצה, באפשרותך להפוך אותה לסגורה על ידי שינוי ההגדרות המתאימות בכרטיסייה "מידע". כמו כן מומלץ להודיע ​​לחברי הקהילה על סיום העבודה. ב "VK", מחיקת דף באמצעות הטלפון או הציבור היא קלה מספיק אם אתה בוחן היטב את התפריט.

כיצד למחוק את הדף הישן ב - VK

שלבים

כיצד למחוק דף דרך הטלפון ב- VK? לעשות את זה קל כמו עם מחשב רגיל.

  1. התחבר לרשת חברתית באמצעות דפדפן או אפליקציה לנייד.
  2. בחר את "ההגדרות שלי" ואת "מחק דף" בתפריט.
  3. בצע את הקישור ולציין את הסיבה בצורה של מוכן (זה לא משנה הרבה).
  4. לאחר פעולות אלה, הדף ייחסם למשך שבעה חודשים. במהלך תקופה זו, ניתן לשחזר אותו מבלי לאבד נתונים.

חשוב לציין שאם פרופיל נמחק, אללהסתיר מידע אישי, משתמשים לשעבר של "VKontakte" יהיה מאוכזב מאוד. המדיניות של הרשת החברתית הזו בנויה כך שהיא מספקת את היכולת להציג את החשבון של מישהו אחר, גם אם הוא נמחק. כיצד לעשות זאת? ניתן להשתמש בארכיון האינטרנט. שירות זה מאחסן את ההיסטוריה של אתרים, כולל עותק טקסט של פרופילים ברשת חברתית. אפשרות נוספת היא להציג את המטמון של הדפדפן, אם הדף נמחק לאחרונה, אך היסטוריית הגלישה לא נמחקה.

מצד שני, אתה צריך לחזורנמחק באינטרנט, ישנם שירותים שמחקים באופן עצמאי מידע אודות אדם באינטרנט תמורת סכום מסוים. זה בכלל לא קטן, אבל את הערבות כי לחלוטין את כל המידע יימחקו - 100%. זה הגיוני להשתמש בשירות כזה אם האדם הוא אדם ציבורי ואינו רוצה להתמקד מידע מיושן (הצהרות, תמונות, קטעי וידאו).

כיצד למחוק דף VK באמצעות

השחזור

מחק לצמיתות את הדף ב "VK" לא סבירזה יתברר, כמו ניהול הרשת החברתית מספק למשתמש עם הזדמנות לשחזר את הפרופיל בתוך שבעה חודשים לאחר המחיקה. אם חלף זמן רב יותר, לא ניתן יהיה לשחזר את החשבון שנמחק. כדי להמשיך את הדף, בצע את הפעולות הבאות:

  • התחבר לרשת החברתית, הזן את שם המשתמש והסיסמה שלך.
  • ציין את הקוד מהתמונה.
  • דף השחזור "שחזר את הדף" ייפתח, לחץ על שורה זו.
  • הלחצן 'שחזור דף' יופיע. אם תלחץ עליו, החשבון יופעל שוב.

פעולות פשוטות אלה יכולות לסייע בשחזור פרופילים שנמחקו בטעות.

  • דירוג:



  • הוסף תגובה